Kanta-Helsingin Demarit esittävät Taru Reinikaista SDP:n puoluehallitukseen

Etusivu,Toiminta

SDP:n puoluehallituksesta on vapautunut paikka. Stadin Demarit tekevät esityksen helsinkiläisestä ehdokkaasta. Puoluehallituksen jäsenen valitsee puoluevaltuusto kokouksessaan marraskuussa.

Taru Reinikainen on ollut mukana puolueen toiminnassa pitkään paikallistasolla. Hän toimii tällä hetkellä puolueosastonsa Kanta-Helsingin sosialidemokraattien puheenjohtajana sekä Stadin demarien piirihallituksen jäsenenä. Puolueen jäsenenä Taru on ollut toistakymmentä vuotta.

Taru on järjestöosaaja sekä ammatiltaan että koulutukseltaan. Hän on töissä Ammattiliitto Prossa kemianteollisuuden sopimusalavastaavana. Koulutukseltaan hän on yhteisöpedagogi (YAMK) ja valmistuu ensi keväänä hallintotieteen maisteriksi (HTM). Hänellä on erinomaiset valmiudet toimia puolueen hyväksi.

− Puolueellamme näen tärkeän roolin tulevaisuuden vastavoimana oikeistolaisemmalle ja kovemmalle yhteiskunnalle. Meitä tarvitaan varmistamaan hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuus. Puoluehallituksella on merkittävä rooli puolueen linjausten toimeenpanijana. Pitkän paikallistasolla toimimisen jälkeen on nyt aika valtakunnan tason vaikuttamiselle, Reinikainen toteaa.