Taru Reinikainen puolueosastomme ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin

Etusivu,Toiminta,Vaalit

Helsingin Sosialidemokraattien jäsenäänestys eduskuntavaaliehdokkaista pidettiin netti- ja uurnaäänestyksenä. Piirikokous vahvisti jäsenvaalituloksen maanantaina 6.6. Äänestysprosentti oli 26,66 %. Jäsenäänestyksen tulokset.

Puolueosastostamma valituksi tuli Taru Reinikainen.

Tarun esittely

Olen 44-vuotias koulutuksen ja työelämän asiantuntija.

Minulle tärkeitä arvoja ovat tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ja niiden eteen teen töitä päivittäin. Haluan myös omalla esimerkilläni edistää asioita. Olen kuulolaitteiden käyttäjä ja kertomalla vammastani avoimesti haluan hälventää ennakkoluuloja vammaisuutta kohtaan.

Päivätöissä olen sopimusalavastaavana Ammattiliitto Prossa vastaten kemianteollisuudesta ja yksityisestä laboratorioalasta. Työni on pitkälti neuvottelemista, sopimista ja vaikuttamista. Työhöni kuuluu olennaisena osana yhteiskunnallinen vaikuttaminen muun muassa työlainsäädäntöön, työturvallisuuteen ja koulutuspolitiikkaan liittyen. Olen myös industriALL Euroopan kemian-ja lääketeollisuuden toimialaryhmän puheenjohtaja, edustaen 1,8 miljoonaa alan eurooppalaista työntekijää.

Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi (YAMK) ja laborantti. Hallintotieteen maisteriksi valmistun vuoden 2022 aikana, pääaineeni on siviilioikeus.

Luottamustoimiani ovat:

• Helsingin vammaisneuvosto, varsinainen jäsen

• Helsingin Satama Oy, hallituksen jäsen

• Stadin Demarit, piirihallituksen jäsen

• Kanta-Helsingin Sosialidemokraatit ry, puheenjohtaja

• Pro Hietalahti ry, puheenjohtaja

• Punavuoriseura, varapuheenjohtaja

Ota yhteyttä: +358 44 239 2970 tai taru@tarureinikainen.fiwww.tarureinikainen.fi

Myös Markku Rantahalvari oli ehdolla. Hän keräsi myös hienon äänimäärän, mutta jäi valitettavasti rimaan hipoen nimeämättä. Listaa täydennetään syksyllä.